Întrebări frecvente

APLICAȚIA ARE INCLUSE ȘI MODELE DE ACTE NOTARIALE MAI UZUALE? CARE SUNT ACESTEA?

Da, aplicația are modele uzuale incluse. Momentan sunt aprox 70 de modele, cele mai multe dintre acestea fiind diverse declarații, procuri, antecontracte, contracte, etc.


CÂT DE GREU SE CREAZĂ ACESTE TEMPLATE-URI?

Aceste template-uri sunt documente Microsoft Office Word normale, care pot fi create sau editate de către dumneavoastră sau angajații dumneavoastră. În anumite locuri din text se introduc câmpuri speciale, care vor fi autocompletate de aplicație. Prin urmare nu e deloc dificilă crearea de template-uri. Aceste câmpuri și modul de adăugare se găsesc în documentația pentru crearea template-urilor.


SE POATE CITI, ÎNAINTE DE CONTRACTARE, DOCUMENTAȚIA PRIVIND MODUL DE FOLOSIRE A APLICAȚIEI ȘI ÎN SPECIAL MODUL DE CREARE A TEMPLATE-URILOR?

Se poate citi documentația pentru crearea de template-uri. Această documentație este mai stufoasă, pentru că template-urile se pot adapta foarte mult. Intenția noastră este să oferim birourilor notariale flexibilitate sporita pentru crearea de template-uri cât mai diverse, fără să fie nevoie de intervenția noastră.


AM DORI O PREZENTARE MAI LARGĂ - DACĂ ESTE POSIBIL.

Folosind o aplicație de partajare a ecranului (TeamViewer, Skype, etc.) se poate face o prezentare, dacă se stabilește în prealabil data și ora. În cadrul prezentării descriem modul de lucru al aplicației și răspundem întrebărilor dumneavoastră legate de aceasta.


PUTEȚI SĂ NE COMUNICAȚI CÂTEVA NUME DE NOTARI CARE FOLOSESC ACEASTĂ APLICAȚIE?

Momentan avem birouri notariale din București, și județele Sibiu, Alba, Dolj care folosesc soluția ScanStart. Numele acestor birouri nu le putem comunica din motive de confidențialitate. Dacă există interes pentru referințe putem intermedia o discuție cu utilizatorii aplicației.


APLICAȚIA POATE LUCRA CONCOMITENT ÎN MAI MULTE SISTEME DE OPERARE - IOS ȘI WINDOWS?

Momentan aplicația ScanStart funcționează doar pe sisteme Windows.


APLICAȚIA POATE LUCRA CU DOUĂ BIROURI NOTARALE INDIVIDUALE?

Dacă din punct de vedere fizic există posibilitatea folosirii unui singur scanner pentru ambele birouri notariale, atunci nu este nicio problemă. A se avea totuși în vedere că datele clienților si documentele unui birou vor fi accesibile și pentru celălalt birou.


APLICAȚIA A MAI FOST FOLOSITĂ CU SUCCES ÎMPREUNĂ CU ALTE APLICAȚII?

Scannerul folosit de noi este conectat cu succes și la altă aplicație pentru birouri notariale: http://www.onesoftware.ro/produse/notariat
Dacă se dorește conectarea scannerului cu o aplicație anume, se poate face această dezvoltare contra cost.