Suport tehnic

Creare și întreținere rețele

Realizarea sau configurarea unei rețele de calculatoare asigură conexiunea permanentă, dar și schimbul de date între calculatoare. Ne vom asigura totodată că toate calculatoarele care fac parte din rețea funcționează în parametrii optimi, precum și a echipamentelor de rețelistică.


Instalare sisteme de operare

Orice om ce utilizeaza un computer va întampina probleme legate de sistemul de operare la un moment dat. Chiar dacă unele probleme pot fi rezolvate fără dificultîți majore, problemele complexe necesită asistență de la un profesionist. ScanStart oferă acest tip de asistentă pentru instalarea sau reinstalarea sistemelor de operare pe dispozitivele utilizate de către dumneavoastră.


Configurare imprimante

Înțelegem faptul că pot aparea diverse probleme în timpul rutinei de configurare sau instalare a imprimantelor,motiv pentru care am ales să prestăm acest tip de servicii.


Recuperare date

O problemă ce rezultă în pierderi materiale considerabile este pierderea datelor. Este binecunoscut faptul că frecvența acesteia a crescut in ultima perioada astfel încât a fost necesară găsirea unei soluții rapide și eficiente pentru combaterea acesteia. Soluția oferită de noi constă țn prestarea serviciilor de recuperare a datelor, prin urmare conferind un mediu sigur în cadrul căruia riscurile legate de securitate sunt diminuate.


Consultanță în achiziționarea de echipamente potrivite

Alegera serviciilor adecvate de consultanță poate aduce beneficii uriașe. Dar aceasta alegere trebuie să fie consolidată de încrederea în consultantul tehnic ales, deoarece acesta poate lua decizii care să influențeze modul în care vă desfășurați activitatea. Ne dorim ca serviciile prestate să confere încrederea că alegerea ScanStart a fost decizia corectă.